COMARCA
- L'Albi , Vinaixa

ACTUALITZACIÓ. Controlat l'incendi entre l'Albi i Vinaixa

El foc va obligar a desallotjar algunes cases i a tallar la carretera LP-7013. Va afectar una granja. Els desallotjats han pogut tornar a casa aquesta nit.

(foto: Bombers)

ACTUALITZACIÓ. 
A les 11 de la nit d’ahir, els Bombers van donar per controlat l'incendi que va començar ahir a primera hora de la tarda entre Vinaixa i l’Albi. Set vehicles continuen avui dimarts remullant i vigilant fumaroles a la zona afectada. 

La quinzena de persones que els Mossos d’Esquadra van desallotjar preventivament d’algunes cases de la zona dels Clots i de la Pallissa de Cal Castell s’han pogut tornar a instal·lar aquesta nit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
11 dotacions aèries i 24 de terrestres dels Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció d’un incendi forestal que s’ha produït aquesta tarda entre els termes de l’Albi i Vinaixa, a prop d’ambdós nuclis urbans. El foc, que hauria començat al fondo de Vinaixa, prop de la carretera vella, ha obligat a desallotjar algunes cases de la zona coneguda com els Clots i la Pallissa de Cal Castell, entre l’autopista AP-2, la línia de tren i la carretera N-240 i ha afectat una granja. També s’ha tallat la carretera LP-7013, entre Vinaixa i l’Albi, i la LP-7013a, d’entrada a Vinaixa.

L’última informació dels Bombers és que han pogut aturar el cap de l’incendi de la part de Vinaixa i s’estava treballant per acabar de tancar el flanc dret i apagar punts calents del perímetre. No hi ha hagut cap ferit. En les tasques d’extinció també hi col·laboren pagesos de la zona i l’ADF de Tarrés.

(foto: M. Cunillera)

(foto: A. Boixader)

(foto: R. Arrufat)