COMARCA
- Bellaguarda

Un camió de la brossa s'encasta contra el pati de l'escola de Bellaguarda

El vehicle s'ha desfrenat quan el conductor no era dins i ha xocat contra la tanca del recinte, sense que hi hagi hagut cap ferit. Els fets han succeït només 15 minuts després que els nens entressin a les aules.

Un camió de l’empresa FCC, que fa la recollida de la brossa, s’ha encastat aquest matí a la tanca del pati de l’escola de Bellaguarda, sense que hi hagi hagut cap ferit. Els fets han succeït, segons apunten alguns testimonis, quan el conductor hauria baixat un instant del vehicle i aquest s’ha desfrenat. En el seu recorregut fora de control, el camió ha passat entre dues pilones que hi ha a la plaça i ha acabat topant contra la tanca del recinte escolar, a l’extrem d’on hi ha el pati. “Hagués pogut ser un desastre”, afirma un testimoni.

L’incident ha passat a un quart de 10 del matí, només 15 minuts després que els alumnes entressin a les aules. De fet, aquests no se n’han assabentat fins que han sortit al pati. A més de trencar la tanca, el camió ha patit desperfectes i ha deixat anar oli, que s’ha escampat.