COMARCA
- L'Albagés

Dos alumnes de l'Albagés, guanyadors d'un concurs de punts de llibre de Catalunya i Balears

Són dos dels sis premiats per Abacus i les seves creacions les distribueix avui aquesta cooperativa.

L'alumna de l'escola Mare de Déu de Montserrat de l'Albagés, Aroa Moreno Ibars, de segon d'Educació Primària, i l'alumne Biel Jerez Martín, de P-4, han estat dos dels sis guanyadors en la 9a edició del concurs infantil escolar de punts de llibre de Sant Jordi 2018 convocat per la llibreria Abacus a nivell de Catalunya i Balears.

La tria dels guanyadors ha anat a càrrec d'un jurat format per professionals del món de l'educació, de la literatura infantil i juvenil i del disseny, que han valorat els treballs tenint en compte la creativitat, l'originalitat i la temàtica. Les creacions guardonades formaran part d'una tirada de 100.000 punts de llibre del Sant Jordi 2018, que Abacus distribuïrà gratuïtament per totes les botigues que la cooperativa té a Catalunya i Palma. Els guanyadors i guanyadores també rebran una producció exclusiva del seu punt de llibre i un lot de productes de la cooperativa.

L'objectiu del concurs és apropar els més petits a la festivitat de Sant Jordi, estimular la participació creativa dels nens i nenes, treballar els elements de la natura i relacionar-los amb una activitat plàstica.