COMARCA
- Aspa , Castelldans , L'Albagés

Forfet conjunt entre les piscines de Castelldans, Aspa, l'Albagés, Puigverd i Artesa

Els consistoris de Castelldans, Aspa, Puigverd i Artesa han renovat el conveni, al qual s'ha afegit enguany l'Albagés.

(foto: Aj. Castelldans)

Els alcaldes de Castelldans, Aspa, l’Albagés, Puigverd i Artesa van signar ahir dimecres el conveni segons el qual els veïns empadronats i amb abonament a les piscines d’algun d’aquests cinc municipis poden entrar també a les dels altres quatre. Es tracta dels mateixos ajuntaments que ja van signar el mateix conveni de reciprocitat l’any passat, amb la novetat de la incorporació de l’Albagés. 

Tot i que la signatura del conveni es va oficialitzar ahir, amb els alcaldes Conrad Llovera, M. José Invernón, Miquel Àngel Llimós, Josep Solsona i Pere Puiggròs, l’acord està vigent des de l’inici de la temporada de piscines. Segons els alcaldes, la intenció del conveni és “donar un servei de piscines més ampli, atenent a criteris de proximitat”. 

En paral·lel, a les Garrigues ja funciona des de l’any 2010 un forfet únic entre molts municipis de la comarca. Inicialment van ser 11, als quals se’n va anar afegint altres a cada temporada, fins als 21 actuals. Només la Floresta, el Vilosell i Bovera n’han volgut quedar al marge. Igualment, els usuaris de 12 a 18 anys de Bellaguarda, la Granadella, Granyena, Juncosa, el Soleràs i els Torms poden entrar també a les piscines de Llardecans i a la inversa.