COMARCA
- Cervià de les Garrigues

Detingut un home a Cervià com a presumpte autor de ferides sagnants a dues persones

Els fets haurien ocorregut a quarts de 6 del matí, en el transcurs d'una baralla entre vàries persones.

El carrer Albi, on haurien ocorregut els fets. FOTO:GoogleMaps

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 33 anys, veí de Cervià de les Garrigues, com a presumpte autor de dos delictes de lesions a dues persones. Cap a les 6 del matí, la policia ha rebut l'avís que hi havia una baralla entre diverses persones al carrer l'Albi, a les immediacions de la Sala on aquesta nit tenia lloc la festa de Carnaval. Un cop arribats al lloc, els agents han localitzat una víctima amb ferides sagnants, es desconeix si per arma blanca o per algun altre tipus d'objecte, que ha estat traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova. 

Després de fer gestions a la zona, els Mossos han localitzat una segona víctima que havia marxat del lloc dels fets. Gràcies a alguns testimonis i a altres fonts, han pogut identificar el presumpte autor, localitzar-lo i detindre’l a la via pública poc després de les set del matí. Ara la investigació continua oberta.

Fonts properes al cas apunten que una de les víctimes, ferida a l’esquena, hauria estat traslladada aquest migdia en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.