COMARCA
- Les Borges Blanques

La besnéta de Francesc Macià visita el museu dedicat al president a les Borges

Maria Teresa Pi-Sunyer, que ha havia estat al centre l'abril de 2011, ha fet també una donació d'un llibret de dos activistes de Foment Republicà de Sants.

(foto: Espai Macià)

La besnéta de Francesc Macià, Maria Teresa Pi-Sunyer, va visitar ahir l’Espai Macià, l’equipament de les Borges Blanques dedicat a la figura de qui fou president de la Generalitat. Pi-Sunyer ja hi va ser l’abril del 2011, quan es va inaugurar el centre, i aquesta vegada hi ha tornat acompanyada de les seves filles, que era la primera vegada que el visitaven.

"M'emociona el caliu que he trobat aquí, el fet de tornar a veure fotografies i escoltar la seva veu i també la manera acurada amb què està exposada tota la informació i que recrea la figura de Macià, a banda de tota una època", va dir Pi-Sunyer durant la visita. La besnéta de Macià, a més, ha fet una donació a l’equipament, un llibre de l'excursió pedestre que van fer dos membres de Foment Republicà de Sants des de Barcelona a París, on apareixen dedicatòries i missatges de les diferents poblacions on anaven passant dirigides al president Francesc Macià.