COMARCA
- Aspa , Bellaguarda , El Cogul , Juncosa

Millora del Juncosa que no es tradueix en victòries a la Champions

En els partits de tornada de la fase de la lligueta, les blaves van caure (5-1) contra el Rivois i van encaixar una dura derrota (0-13) contra el Toulose. Dimarts jugaran el partit pel cinquè lloc contra el Saphir Kenitra del Marroc. 

Les jugadores garriguenques amb l'equip del Toulouse després del segon matx de la jornada. FOTO: Sònia Pallejà

Dos derrotes més. Així va tancar el FS Juncosa la fase de grups de la Champions en la segona jornada disputada ahir al pavelló municipal de Marguerittes. Amb aquest resultat, les blaves acaben últimes de grup i ara s’hauran de jugar la cinquena plaça final del campionat, dimarts a partir de les dotze del migdia, contra l’equip marroquí del Saphir Kenitra. 

En el primer partit disputat ahir al matí, les juncosanes van tornar-se a veure les cares amb les jugadores del Futsal O. Rivois, que en el primer partit del campionat havien superat a les blaves per un contundent 0-9. En el  d’ahir, la millora del conjunt garriguenc va ser notable, generant més ocasions en la porteria contraria, però no els hi va valer per superar a les franceses que es van mostrar més contundents de cara a gol, fins a cinc vegades van foradar la xarxa juncosana per una de les garriguenques. Cal destacar l’històric gol de la jugadora d’Aspa Ivette Pinyol, que suposa el primer en una competició continental d’aquesta envergadura d’un equip garriguenc de futbol sala.

En el segon matx, el Juncosa afrontava el partit més complicat del dia, contra el Toulouse Métropole FC, un dels equips favorits per endur-se el títol europeu. Després d’un inici a un ritme molt alt, on les franceses van buscar incansablement el gol, les juncosanes van poder plantar cara assegurant la defensa però amb el pas dels minuts i el cansament acumulat, la muralla juncosana va cedir i el Toulouse va anar augmentant paulatinament l’avantatge al marcador. Fruit d’aquesta dinàmica es va tancar el resultat amb un 0-13. 

Un dia més, l’afició garriguenca va tornar a mostrar-se sorollosa i incansable a cada gol encaixat per les seves jugadores, que van agraïr l’esforç dels seguidors convidant-los a la pista un cop acabat el segon partit per tal d’immortalitzar la comunió entre l’equip i la grada.