COMARCA
- Les Borges Blanques

Borges Motor inclou una xerrada sobre el gas liquat

El certamen arriba aquest cap de setmana a la tercera edició. Té lloc al passeig del Terrall i es preveu l'exposició d'uns 200 vehicles.

(foto: Aj. Borges)

Aquest cap de setmana, 3, 4 i 5 de maig, té lloc la tercera edició de la fira Borges Motor, un certamen de vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola organitzat per l’Ajuntament de les Borges i empreses locals del sector al passeig del Terrall. A més de l’exposició i venda, enguany s’ha inclòs una xerrada sobre el gas liquat del petroli o GLP, una barreja de butà i propà comprimits, com a alternativa al combustible tradicional. L’organitza Autoreparació Borges per al dissabte a les 12, a l’estand de què disposarà l’empresa, i anirà a càrrec de Carlos Canalis, en representació de Gas Point Center. D’altra banda, el director general del Circuit de Barcelona- Catalunya, Joan Fontserè, serà l’encarregat d’inaugurar la fira aquest any.

La fira comptarà amb uns 200 vehicles exposats i la participació de dotze expositors entre concessionaris d'automoció i de maquinària agrícola, sis dels quals de les Borges i la resta de Lleida, Mollerussa i Balaguer. El certamen s’ha presentat aquest dimarts a la Diputació de Lleida i coincidirà amb el 35è Mercat de la Ganga que fa l’Agrupació de Comerciants de les Borges i amb una actuació amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.