COMARCA
- Les Borges Blanques

Vi6, l'aparador dels cellers de les Garrigues

Aquest dissabte, 1 de juny, arriba a les Borges la quarta edició d'aquesta mostra de vins de la comarca, organitzada per La Bodega.

(foto: Xavi Minguella)

El dissabte 1 de juny set cellers de la comarca tornaran a mostrar els seus vins en un únic espai, el Vi6, la jornada que organitza La Bodega de les Borges a la plaça la Capella per quart anys consecutiu. Hi seran els cellers Matallonga (Fulleda), Vinya els Vilars (Arbeca), Cérvoles i Mas Blanch i Jové (la Pobla), Tomàs Cusiné (el Vilosell), Clos Pons (l'Albagés) i, enguany, com a novetat, s'hi incorpora el vi Purgatori, de Bodegas Torres, situat al mas de l’Aranyó (terme de Juneda, entre les Borges i Castelldans). 

Gastronomia i solidaritat
Vi6, que enguany s'emmarca dins el Benvinguts a pagès tindrà lloc durant el matí, de les 11.30 fins a les 15.00 h, i, com les passades edicions, comptarà amb degustacions de tapes fetes per restauradors de la comarca amb productes de proximitat. Enguany, la festa tindrà un marcat caire solidari, ja que hi seran presents Vi per Vida, associació que té com a objectiu recaptar fons per a la recerca en el creixement i la metàstasi del càncer mitjançant activitats solidaries relacionades amb el món del vi, i la Creu Roja, que realitzarà un sorteig i vendrà postuxapes.