COMARCA
- Juneda

Un foc obliga a desallotjar unes 80 persones d'un bloc de pisos de Juneda

Tot i que no hi ha hagut ferits, el foc ha desfet les canonades d’aigua i ha afectat un pilar, per la qual cosa s’haurà d’apuntalar l’edifici, situat al carrer del riu Femosa, prop de l’estació de tren.

(foto: Xavi Minguella)

Un incendi aquest migdia en un bloc de pisos de Juneda ha obligat a desallotjar una vuitantena de veïns. Tot i que no hi ha hagut ferits, el foc ha desfet les canonades d’aigua i ha afectat un pilar, per la qual cosa s’haurà d’apuntalar l’edifici, situat al carrer del riu Femosa, prop de l’estació de tren.

El foc s’ha produït dins de l’aparcament soterrat del bloc, on hi havia matalassos i trastes, que s’han cremat de manera virulenta. Un vehicle també s’ha cremat parcialment i una desena més han quedat afectats pel fum. Tot i que no hi ha hagut ferits, els pisos han quedat inhabitables, de moment, i els veïns no podran tornar-hi.  

En l’extinció de l’incendi hi han participat nou dotacions de Bombers, provinents de les Borges Blanques, Mollerussa, Lleida i Balaguer. Fins i tot se n’ha activat dues de Tarragona però se les ha fet recular abans d’arribar-hi.