COMARCA
- Juneda

Juneda també tindrà un mercat de trastos i objectes de segona mà

El faran els dissabtes, començant demà, els mateixos responsables del que es fa els diumenges a Arbeca.

(foto: Xavi Minguella)

Juneda també tindrà un mercadet de trastos i objectes de segona mà, molt similar al que es fa a Arbeca des de l’any passat i que, anteriorment, s’havia fet a les Borges Blanques. Els responsables són els mateixos i, de moment, la intenció que tenen és fer els dos, el de Juneda els dissabtes i el d’Arbeca els diumenges. 

Al nou mercat de Juneda, que es farà demà per primera vegada, es preveu que hi hagi un gènere semblant al d’Arbeca, tot i que no se sap si els paradistes seran els mateixos. Des de l’organització expliquen que és probable que vinguin alguns paradistes d’un mercat que es feia a Girona i que fa unes setmanes va tancar. Demà dissabte serà quan els mateixos responsables es faran una idea del tipus de parades i de material que s’hi vendrà. L’espai escollit, en col·laboració amb l’Ajuntament, són uns terrenys al carrer del Bas, darrere del cementiri.

D’altra banda, el que es fa a Arbeca els diumenges continua com sempre, però pendent de la consulta ciutadana que hi ha prevista el primer cap de setmana de febrer. El 18 de novembre l’Ajuntament va obrir el període de recollida de propostes de millora, que acaba el 20 de desembre. Amb aquestes es treballarà la pregunta que es farà a la consulta del febrer, que no és vinculant i que, per decisió del ple municipal, ha fixat un mínim del 50% de participació per a ser considerats uns resultats vàlids.