CARRETERES
- Redacció / Alfés , Aspa

Tallat sine die un tram de la pista Torres-Castelldans al seu pas per Aspa

Les fortes pluges de l'octubre passat sumat al pas de la borrasca Gloria han deixat un ferm intransitable i ple de pedres. L'alcaldessa, M. José Invernón, assegura que han demanat diversos cops a la Diputació que hi actués però no s'hi ha fet res.

Aquest és l'aspecte que presentava el tram l'estiu passat. FOTO:A.M

Des del passat dilluns roman tallat a la circulació un tram de la carretera de circumval·lació d'Aspa, corresponent a la pista Torres de Segre-Castelldans. La via afectada, d'uns 750 metres, s'estén des del pont fins a l'encreuament d'accés al nucli urbà i l'entrada a la pista que uneix aquest municipi amb Alfés.

Segons l'alcaldessa, M. José Invernón, després de les pluges de la borrasca Gloria el ferm ha quedat impracticable "Aquesta és una via que des de fa uns anys que està malament. L'agreujament del problema ja el vam detectar després dels aiguats del passat octubre però després de les pluges de la setmana passada, tota la carretera està fatal, hi ha risc d'esllavissades i hem decidit tancar el tram i ara mateix no podem avançar la data de reobertura" es lamenta Invernón, que recorda que les peticions a la Diputació per a la millora de la carretera han estat constants "Hem demanat moltes vegades a la Diputació que s'arreglés aquest tram però no ens han fet cas. El nostre ajuntament no pot assumir la xifra tan elevada que suposaria arreglar el ferm, no tenim prou recursos."

De moment, l'ajuntament d'Aspa ha instal·lat indicadors abans i després del tram afectat per tal de guiar els conductors a través d'una via alternativa per l'interior del poble.