COMARCA
- Redacció / Les Borges Blanques

El vendaval fa caure una piscina d'un terrat a les Borges

L'incident no ha provocat ferits i la Policia Local ha tallat el carrer. Al Cogul, ha caigut un pi de grans dimensions a la via d'accés al poble.

La sobtada tempesta d’aigua i vent que ha creuat la comarca a primera hora del matí d’aquest dilluns s’ha emportat a les Borges una piscina d’uns cinc metres de llarg per tres d’ample, que estava situada al terrat d’un edifici de tres pisos i ha caigut en plena calçada del carrer Indústria. Afortunadament, en aquell instant no passaven vianants ni cotxes per aquest cèntric carrer, que posteriorment la Policia Local ha tallat al trànsit i ha activat la Brigada Municipal per intentar retirar la piscina. El vendaval ha fet caure també una branca gran al pati del col·legi Joan XXIII i un pi al pati d’un domicili particular.

Els efectes també s’han fet notar a altres municipis garriguencs. Al Cogul, per exemple, ha fet caure un pi de grans dimensions a la via d’entrada al nucli urbà, a la zona de l’escola, actualment en desús. És el tercer que cau aquest any al mateix indret i ara s’espera l’arribada dels Bombers per tallar-lo i retirar-lo.


(foto: F.F.)

A Juneda ha caigut un àlber a la Quarta Séquia, entre la Primera i Segona Màquina, que ha tallat el camí d'Arbeca, tot i que des de les 9 del matí hi han estat treballant operaris de l’Ajuntament i de la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell.


(foto: ADPN La Banqueta)