COMUNICACIÓ, CORONAVIRUS
- Redacció

[EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS]

Publiquem un monogràfic de 20 pàgines, únicament digital i en obert per a tothom, sobre com es viu la crisi a la comarca. Llegeix-lo aquí.

Per fer possible el compromís d'aportar informació rellevant i contrastada al ciutadà i el compromís cívic de no contribuir a agreujar la situació de salut pública, hem substituït l'edició normal de SomGarrigues en paper per aquest especial de 20 pàgines sobre com es viu a la comarca l'excepcionalitat que travessem:

LLEGIU AQUÍ L’EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS A LES GARRIGUES

Per primera vegada a la història del periòdic, ho fem en format únicament digital i accés obert. Des de divendres passat, la plantilla del Som ha estat treballant des de casa o, com a molt, a la redacció en solitari. Ens hem pres el confinament de manera seriosa, però teletreball i família en un mateix espai i temps complica els processos i els alenteix.

Per tot plegat, vèiem difícil fer una edició normal, i tampoc vèiem gaire sentit a treure la revista de SomEsports, tenint en compte la suspensió total d'activitats i competicions. En uns dies en què tot és canviant, a més, no teníem clar que ens pogués arribar el periòdic de la impremta. I, en cas que arribés, la distribució que en fem habitualment a cada un dels 34 pobles de la comarca, a punts de venda i a domicilis de subscriptors, implicava el contacte físic amb desenes de persones.

La premsa és un servei essencial, sí, però no la seua distribució física. Hem optat, per tant, per no posar més gent en risc i publicar una edició online, per a subscriptors i per a tothom en general.