- Redacció

[4a EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS]

48 pàgines amb continguts actuals i d'edicions digitals anteriors. Podeu trobar aquesta edició també en paper.

Un mes i mig després, tornem a treure una edició en paper! Com sabeu, arran de les circumstàncies excepcionals que vivim, les tres edicions anteriors les hem publicat en format digital i d'accés obert per a tothom, però tal com vam anunciar i prometre, aquesta torna a ser en paper.

Té més pàgines que de normal i és una combinació de nous continguts i de recull d'anteriors que, tot i haver-se publicat a les edicions digitals, crèiem que tenien encara vigència i que valia la pena que quedessin en paper. Els trobareu indicats a l'angle superior de la pàgina amb una icona PDF.

Malgrat el que pot semblar un retorn a la normalitat, una part d'aquesta edició l'hem repartit entre molt poca gent i l'altra l'hem enviat per Correus, cosa que pot generar algun retard i ja us en demanem disculpes d'entrada. Igualment, la plantilla de SomGarrigues continua fent teletreball i segurament serà així, encara, durant tot el mes de maig. Aquesta situació excepcional fa que, a més, us continuem oferint l'edició igualment en digital. 

- LLEGIU AQUÍ LA QUARTA EDICIÓ ESPECIAL CORONAVIRUS A LES GARRIGUES.

- DESCARREGUEU-VOS AQUÍ EL PDF.