- Redacció / Les Borges Blanques

El CTT Borges impulsa la creació de dos equips femenins

Les jugadores Vinyet i Edna Solans formaran part de la plantilla de primera nacional mentre el club està buscant algun reforç per afrontar el debut a la categoria. L’equip de segona provincial estarà format per jugadores de la base.

La jugadora Vinyet Solans formarà part de l'equip de primera nacional. FOTO:CTTBB

El CTT Borges estrenarà dos equips íntegrament femenins la pròxima temporada 2020-21. La creació d'aquests equips era un dels cavalls de batalla del l’entitat garriguenca i en la que s’havia estat treballant els darrers anys; per tant, la inscripció d'ambdós equips a les categories respectives, primera nacional i segona provincial, esdevindrà un moment històric per a l'entitat.

El primer equip disputarà la lliga de primera nacional femenina, tercera lliga del país. Des del club de la capital garriguenca consideren que "la primera nacional és una competició molt exigent on el sistema de competició consisteix en 6 concentracions al llarg de l'any en diferents seus."

Les jugadores Vinyet i Edna Solans formaran part de la plantilla de primera nacional i el club està buscant algun reforç per afrontar el debut a aquesta categoria amb garanties i amb l'objectiu d'obtenir bons resultats el primer any. En el calendari provisional per la temporada vinent l'equip ha quedat enquadrat al grup 3 i els seus rivals seran equips d'arreu de Catalunya.