CULTURA
- Redacció / La Floresta

Veïns de la Floresta ofereixen la seva música i el seu art des de balcons i cases

La iniciativa popular, que encetava els actes de la Festa Major, va aplegar 13 artistes en un itinerari lliure per carrers i places del poble.

Es presentava una Festa Major estranya a causa de la Covid-19, sense cercavila ni el sopar popular, actes que sempre atreien nombrosos assistents. En aquest context, un grup de florestins van donar voltes a com fer alguna activitat alternativa i van recórrer als diferents músics, afeccionats però també alguns professionals, que viuen al poble o hi tenen família i hi passen l’estiu. També s’hi van afegir actuacions de dansa, ballet clàssic i patinatge. 

Amb el nom de “Música als balcons”, ahir dijous es van repartir els 13 artistes participants per diferents llocs del nucli urbà, com balcons, entrades de cases o places, de manera que el so d’un no interferís en l’altre, i tots van començar les respectives actuacions a la mateixa hora. No hi havia un itinerari marcat, sinó que el públic, un centenar de persones que portaven mascareta, anava d’un lloc a l’altre aleatòriament i així s’evitaven aglomeracions. L’organització valora la iniciativa com un èxit. “Va ser bonic, amb alguns ni ens coneixíem, era novedós i hi havia expectativa”, expliquen.