- Redacció / La Floresta

Veïns de la Floresta organitzen una jornada per consensuar propostes de futur per al poble

Es faran grups de treball per diverses temàtiques i es posaran les conclusions en comú, que seran traslladades a l'Ajuntament.

(foto: arxiu)


Gestió municipal i institucional, cultura, turisme, tecnologies, economia, empresa, agricultura, medi ambient, sostenibilitat, infraestructures, urbanisme, habitatge, equipaments, salut, serveis socials, oci, són els temes principals sobre els que es debatrà el dissabte 10 d'octubre a la Floresta per tal de fer una radiografia conjunta sobre l'estat actual del poble i, sobretot, elaborar propostes de consens per al futur. Aquesta és la idea dels impulsors de la jornada, que començarà amb una intervenció de Josep M. Solé en què posarà l'èmfasi en les eines per millorar les relacions interpersonals al poble. "Ara no passen pel seu millor moment i les hem de millorar des de l'empatia i la paraula, no podem ser un poble de faccions, sinó de persones", explica el ponent. 

A continuació es preveu debatre per àmbits separats, monitoritzats per un coordinador i un secretari a cada grup, que posaran les conclusions en comú en un plenari final al Local Social. La intenció és fer arribar les propostes que en resultin a l'Ajuntament, per tal que les faci seves, i crear una comissió de tres persones que vetlli per a que es puguin complir.