SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques , Vinaixa

Un ferit greu en l'enèsim accident a la N-240

Tres vehicles, un camió i dos turismes, han col·lidit al quilòmetre 64, vora l’eix d’entrada a les Borges Blanques. Segons el SEM, hi ha un ferit greu i tres menys greus, que han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova. 

Així ha quedat un dels cotxes implicats en l'accident. FOTO: Bombers_Borges

Un accident ocorregut als voltants de les 19 h del vespre d'avui al quilòmetre 64 de la carretera N-240, entre les Borges Blanques i Vinaixa, ha mantingut tallada la via en ambdós sentits durant més d'una hora i mitja.

En el succés s'hi haurien vist implicats fins a tres vehicles, un camió i dos turismes, i segons el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha hagut 4 persones ferides, 1 d'ells en estat greu i 3 en estat menys greu, han estat traslladades a l'hospital Universitari Arnau de Vilanova.

El dispositiu d'emergències ha desplegat 4 dotacions de bombers, que han intervingut excarcerant dos de les persones ferides, que estaven atrapades als vehicles implicats. Per la seva banda, el SEM ha activat un comandament i cinc unitats terrestres.

Els Mossos d'Esquadra, poc després de les nou del vespre han reobert el trànsit, tot donant pas alternatiu per la mateixa via.