TURISME
- Redacció / Les Borges Blanques

Prop de 350 fotografies participen en el concurs d'Instagram #AmetllersFlorits21

Si les mesures sanitàries ho permeten, es valorarà la possibilitat de fer una exposició durant l'estiu amb les millors imatges presentades al concurs

Una de les fotografies guanyadores, obra de @artistestractor. FOTO: CCG

Un total de 348 fotografies han participat en el concurs d'Instagram #AmetllersFlorits21 organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, del 6 de febrer al 14 de març, coincidint amb la floració de l'ametller a la comarca.

El jurat del certamen, format per un tècnic de Cultura i un de Turisme del Consell Comarcal, un representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, i un representant del col·lectiu d'Instagramers Lleida (@xaviclick), ha triat les tres fotografies guanyadores, obra dels usuaris d'Instagram: @damiaalentorn, @montseownphotos i @artistestractor. El premi per a cadascun dels guanyadors és un lot de productes de la comarca.

Per adaptar l'activitat a les mesures sanitàries, des de l'organització s'ha apostat enguany per la fórmula del concurs d'Instagram. D'aquesta manera, respectant les limitacions del confinament comarcal, els participants han pogut passejar per les Garrigues i copsar imatges dels ametllers florits. La situació epidemiològica no ha permès realitzar les accions com els vermuts i la posta de sol per gaudir dels ametllers florits, que sí que es van poder organitzar l'any passat. Si les mesures sanitàries ho permeten, es valorarà la possibilitat de fer una exposició durant l'estiu amb les millors imatges presentades al concurs.