CULTURA
- Redacció / Llardecans

Cap de setmana de propostes culturals en clau femenina a Llardecans

Espectacle de titelles, presentacions de llibres, obra poètica, música i pallasses, entre les propostes organitzades per l’ajuntament.

Ariadna Oltra hi presentarà el seu llibre. (foto: Laura Fíguls/ACN)

Sota el títol "Llardecans en femení", l'ajuntament d'aquest municipi de les Garrigues històriques ha organitzat per aquest cap de setmana de l'11 al 13 de juny un seguit de propostes culturals protagonitzades per dones. El divendres a la tarda s’ha programat l’espectacle de titelles Blauró, de la companyia La Boia Teatre, amnb l’actriu i titellaire Clara Algaba, i, al vespre, l’escriptora Ivet Eroles presentarà el seu llibre “Dones al marge” sobre bruixes i altres històries d’estigma i oblit, que ha publicat enguany l’editorial Fonoll. L’acte el presentarà la també escriptora Teresa Ibars.

L’endemà dissabte, al migdia, hi ha l’espectacle “La boca descosida”, amb què la rapsoda Alba Mascarella posa en valor la poesia i la prosa poètica d'escriptores catalanes i universals del segle XX i XXI. A la tarda, la periodista i presentadora de televisió Ariadna Oltra presentarà el seu llibre “Soc feminista i no ho sabia” (ed. Rosa dels Vents), fruit del replantejament que va fer, arran del naixement del seu segon fill, sobre el paper, els drets i les obligacions de les dones en la societat actual. Al vespre, la protagonista serà la cantant lleidatana Éphona.

Finalment, el diumenge és el torn d’un cabaret de pallasses, amb Oliva a la Deriva, La Churry i Nikita de Nipon.