COMARCA, CULTURA
- Redacció / Arbeca , Les Borges Blanques

La pel·lícula ‘Alcarràs’ es projectarà al maig a les Borges i Torregrossa i al juny a Arbeca

El film dirigit per Carla Simón s’estrena el 29 d’abril a les sales de cinema. Les garriguenques Xènia Roset i Montse Oró en són protagonistes.

ACN/Avalon

L'exitosa “Alcarràs”, guanyadora de l'Os d'Or del festival Berlinale, es podrà veure a les Borges i a Arbeca en els pròxims mesos. El film, dirigit per Carla Simón i protagonitzat, entre altres, per Xènia Roset (d'Arbeca i Torregrossa) i Montse Oró (de Llardecans), s'estrena el 29 d'abril a les sales de cinema i tres dies abans es preestrena a la Llotja de Lleida, però també es projectarà el 7 de maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques i, el mateix dia, a Torregrossa, mentre que l'11 de juny es podrà veure la sala L'Abadia d'Arbeca. 

D'altra banda, abans, el Pavelló de l'Oli també acollirà el 9 d'abril la projecció de “Tros”, la pel·lícula de Pau Calpe rodada entre Alcanó i Sarroca i amb alguna escena a Llardecans. Tros va ser nominada als premis Gaudí com a millor pel·lícula, tot i no obtenir el premi. Es va estrenar el febrer als cinemes i abans es va poder veure a Alcanó i Sarroca. A Arbeca es va passar el 27 de març.