COMARCA, CULTURA
- Redacció / Cervià de les Garrigues

Manu Chao farà dos concerts a Cervià de les Garrigues

El divendres 13 i el dilluns 16, a la Sala Univers. El músic ja fa un temps que està vinculat indirectament a aquest municipi.

Imatge del vídeo que el cantant va penjar al desembre des del terme de Cervià.

El músic Manu Chao farà dos concerts a Cervià de les Garrigues, un el divendres 13 de maig a la nit i un el dilluns 16 a la tarda, a la Sala Univers. El cantant ja fa un temps que està vinculat indirectament a aquest municipi garriguenc, des d’on el passat desembre va penjar el vídeo d’una cançó. Ara hi actuarà en un concert com a tal, en format acústic, per al qual ahir es van començar a vendre presencialment les primeres entrades. La pròxima ocasió per adquirir-les és el diumenge dia 8, també presencialment, i a partir del dia 9 estaran disponibles al web entradium.com.

Manu Chao es va fer popular com a cantant del grup Mano Negra, entre el 1987 i el 1994, i després en diversos projectes en solitari, amb discos com “Clandestino” (1998), “Próxima estación: Esperanza” (2001) o “Radio Bemba Sound System” (2002). En aquella època, la seva música va esdevenir banda sonora de bona part dels moviments antiglobalització. Durant una temporada, per esquivar massificacions, va actuar en sales petites i bars de barri en format acústic, sense avisar o camuflat amb altres noms a la convocatòria.

Entremig dels dos concerts de Manu Chao, Cervià celebrarà el dissabte i el diumenge la Festa Major de Sant Isidre, amb inflables, gegants, discomòbil, missa i ball.