COMARCA, URBANISME
- Redacció / Juncosa

L'augment de costos obliga l’ajuntament de Juncosa a replantejar l'ampliació del consultori i la creació d'un rentador

A finals de febrer van sortir a licitació però cap empresa s’hi va interessar i van quedar deserts. Ara el consistori recalcularà els preus i ho tornarà a treure a concurs.

(foto: M.F.)

A finals de febrer, l'ajuntament de Juncosa va treure a licitació dues obres: la construcció d'una sala annexa del consultori mèdic i un rentador de vehicles darrere del camp de futbol, un servei que actualment no existeix al municipi. El pressupost de l'ampliació del consultori era d'uns 53.000 euros i el del rentador de vehicles d’uns 74.000, que se sufragaven, en part, amb subvencions obtingudes els anys anteriors. L'important augment de preus que hi ha hagut al sector de la construcció, però, va fer que cap empresa es mostrés interessada a treballar amb aquells imports inicals i ambdós concursos han quedat deserts. De moment, doncs, els projectes han quedat aturats, a l'espera que el consistori en recalculi el pressupost i els torni a treure a licitació.

D'altra banda, aquests dies s'ha enllestit la reforma de les voreres del Passeig de l'Esport, que és la segona fase del projecte de renovació d'aquesta entrada principal a Juncosa, i també s'acaben de substituir els llums del municipi pel sistema led, més eficient.