COMARCA, POLÍTICA
- Redacció / Juneda

Els plens de l'ajuntament de Juneda ja es poden veure per Internet

No s’emeten en directe, però es publica el vídeo en un nou apartat del portal web municipal. De moment, hi ha publicats els de desembre, febrer i abril.

L'ajuntament de Juneda ha habilitat al portal web municipal un apartat de videoactes dels plens i ja s'hi poden veure els tres últims, celebrats al desembre, al febrer i a l'abril. El del desembre encara va ser telemàtic, però els de febrer i abril van ser presencials i, per tant, es van posar càmeres a la sala de plens del consistori. Tot i que no es poden veure en directe, queden penjats a l'adreça actes.juneda.cat, on s'especifica l'ordre del dia de cada un, el minutatge de cada punt, el nombre d'intervencions de cada punt i, fins i tot, un apartat d'estadístiques de cada membre per intervencions i temps acumulat.

L'ajuntament de Juneda també té canal de YouTube, però allí es publiquen, sobretot, esdeveniments del municipi. De plens només hi ha el telemàtic del desembre. Altres consistoris que tenen plens publicats a Internet en format vídeo són els de les Borges Blanques, la Granadella, Arbeca i Torregrossa.