COMARCA, SUCCESSOS
- Redacció / Arbeca

Detingut a Arbeca per un robatori violent

Els Mossos van detindre ahir a Arbeca un home que hauria arrencat dos collars a una senyora d’avançada edat a l’avinguda Portals de la mateixa població.

(foto: arxiu)

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Arbeca un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i amenaces. L’atracament va ser ahir mateix, a les dues del migdia, a l'avinguda Portals, quan un home va arrencar violentament els dos collars que portava una senyora d'avançada edat que anava amb un vehicle de mobilitat reduïda. El lladre va marxar corrent però poc després, mentre la senyora era atesa per una veïna, va tornar per recollir un objecte que s'havia deixat i, segons expliquen els Mossos, es va adreçar novament a la víctima per amenaçar-la que no denunciés els fets.

La patrulla que va arribar a la zona va atendre la víctima i, pocs minuts després, va localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, veí de la mateixa població. El detingut té antecedents policials i passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.