SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Els Mossos detenen cinc persones per voler robar en un edifici en obres a les Borges

Una patrulla va ser alertada i va trobar cinc homes, d’entre 18 i 34 anys, amagats dins de l’immoble.

Els Mossos d'Esquadra van detindre ahir a les Borges Blanques cinc homes, d'entre 18 i 34 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els fets van passar pels volts de les dues de la matinada, quan una patrulla que feia tasques de seguretat ciutadana va ser alertada sobre un grup de persones que accedia a l'interior d'un edifici en rehabilitació del carrer Joan Maragall.

Els agents es van adreçar al lloc i van accedir a l'interior de  l’immoble, on van comprovar que les portes d’alguns pisos estaven forçades, el cablejat elèctric arrencat i, a fora hi havia radiadors i calderes preparades per, suposadament, ser sostrets. Durant la inspecció, els agents van trobar quatre persones amagades en un dels pisos de la tercera planta i una cinquena a la primera. Segons fonts policials, els van intervindre dues cisalles i una clau anglesa. A fora de l’edifici hi havia un vehicle amb els seients abaixats i que els Mossos creuen que estava preparat per carregar el material sostret.

Dos dels detinguts tenen antecedents per delictes contra el patrimoni i passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.