URBANISME
- Redacció / La Granadella

La Granadella vol canviar tot el paviment del Pla de la Vila abans de l’estiu

El projecte preveu un pressupost de 245.784 euros, dels quals la meitat, aproximadament, provindrien del PUOSC, 60.000 de la Diputació i la resta de l’Ajuntament.

(foto: R.M.)

El ple de l'Ajuntament de la Granadella va aprovar inicialment el passat 13 de gener el projecte per rehabilitar el Pla de la Vila, la principal plaça del municipi, en la qual es troben tant el mateix edifici consistorial, diversos comerços, com l'església. El projecte contempla un pressupost d'execució que puja fins als 245.784 €, dels quals una mica més de la meitat, 137.000, seran provinents de les subvencions del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), una quarta part, 60.000 € d'un ajut de la Diputació de Lleida, i la part restant de l'Ajuntament.       

Les actuacions contemplen la substitució de l'actual paviment del Pla de la Vila, ja que la majoria de les rajoles es troben molt danyades, per un nou enrajolat. Aquest tindrà un gruix major per evitar que, entre d'altres, l'afectin les gelades. Tant la forma com l'estètica de la plaça es mantindran iguals. L'equip de govern espera poder dur a terme les obres abans de l'estiu.