- Redacció / Les Borges Blanques

Foment i Territori milloren l’asfalt de la C-233 entre les Borges i l’accés a l’autopista

Es tracta d’un tram malmès per l’augment de trànsit pesant arran de l’alliberament de l’autopista.

(foto: Xavi Minguella)

El Ministeri de Foment ha dut a terme, entre els últims dies de març i mitjans del mes d'abril, dues actuacions ràpides de reasfaltat de la carretera C-233, entre les Borges Blanques i l'accés a l'autopista AP-2, un tram malmès per l’augment de trànsit pesant arran de l’alliberament de l’autopista.

La primera actuació va tenir lloc del dijous 30 al divendres 31. La segona tot just arrancava ahir dijous i estava previst que s'allargués fins avui. En ambdós casos, es va desplegar un ampli dispositiu de màquines i de personal, amb l'objectiu de perjudicar el trànsit el mínim possible. Tot i això, a causa de l'eliminació de l'asfalt gastat i del reasfaltat de la via, es va haver de donar pas alternatiu als vehicles que circulaven entre les Borges i l'AP-2. 

En paral·lel a aquesta actuació, de la qual es va encarregar Foment pel rol que té la via com a punt de connexió amb l'AP-2, Territori va executar també una millora del paviment de la C-233 a la circumval·lació del poble, entre els quilòmetres 63 i 64. Les obres de reforç del ferm, que es van realitzar al mes de febrer, van tenir un cost aproximat de 200.000 euros.