- Redacció

La premsa comarcal es troba aquest dissabte

Sant Cugat del Vallès acull la 15a Convenció i la 41a Assemblea de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), que comptarà, com és habitual, amb representació de SomGarrigues.

La convenció de l'any passat es va celebrar a Barcelona.

El dissabte 6 de maig tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) la 15a Convenció i 41a Assemblea Ordinària de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), que comptarà amb una ponència de la periodista Mònica Terribas sobre el repte d’informar la proximitat en temps d’immediatesa i una de l'exdirector executiu del Grup Segre i escriptor Juan Cal, que va ser vicepresident de l'ACPC i parlarà de “la premsa local, una crisi positiva”. Programa complet aquí

Com en anys anteriors, primer se celebrarà l'Assemblea Ordinària de socis, enguany d'especial rellevància, ja que hi ha eleccions a la junta de govern de l'entitat. A continuació es farà la 15a Convenció de la Premsa Comarcal. La jornada acabarà amb un dinar, durant el que es lliuraran els guardons de la 12a edició dels Premis Premsa Comarcal a Millor Portada i Millor Digital i els de la 2a edició dels Premis a la Millor Fotografia Periodística.

També com en anys anteriors hi ha un programa específic per a acompanyants, que es pot descarregar aquí.

La jornada està organitzada per l'ACPC i Televisió de Sant Cugat, compta amb el patrocini d'AVP, el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i del Departament de la Presidència de la Generalitat i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Com és habitual, SomGarrigues hi tindrà representació. Des de fa més de 15 anys, el coordinador del periòdic comarcal, Francesc Florensa, és membre de la junta de l’ACPC. També formen part de l’ACPC la revista Terrall (les Borges Blanques), la revista Fonoll (Juneda) i la revista El Cérvol (Cervià de les Garrigues).