TRANSPORT PÚBLIC
- Redacció / Les Borges Blanques

Un tren d'aquest matí arriba una hora i quart tard sense cap avís als usuaris

Renfe no ha informat de res als usuaris a través de la megafonia de les estacions ni tampoc ha comunicat cap incidència a les xarxes socials.

Estació de les Borges Blanques aquest matí.

Els usuaris que aquest matí agafaven el tren a alguna de les estacions de la comarca (Vinaixa, les Borges, Juneda) per anar a Lleida han hagut d’esperar una hora i quart fins que no ha passat. A les Borges Blanques, per exemple, l’hora de pas del tren de la línia R13 procedent de Barcelona és les 9.42, però el comboi no ha arribat a l’estació fins a les 10.54.

El servei de megafonia que hi ha a l’estació no ha avisat en cap moment de la incidència, de manera que els usuaris no sabien si acabaria passant o no, fins que han trucat a Renfe i l’empresa els ha comunicat l’hora aproximada que arribaria. Als perfils de les xarxes de la línia R13 tampoc s’ha comunicat cap retard. Només l’app de Renfe recull el retard.

Renfe va avisar ahir que cancel·laria uns 400 trens a Catalunya per la vaga contra el traspàs de competències. La vaga, però, ha de començar demà divendres i està convocada també pel 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre. El possible traspàs, a més, afecta les línies R1, R2sud i R3, no pas l’R13 i l’R14 que passen per les Garrigues.