URBANISME
- Redacció / La Granadella

La Granadella comença a substituir el paviment del Pla de la Vila

El projecte puja a 245.784 euros i es preveu que les obres durin fins a mitjans de març.

(foto: X. Franch)

L'Ajuntament de la Granadella va començar la segona setmana de desembre les obres per canviar el paviment del Pla de la Vila, la plaça central del municipi. El projecte contempla un pressupost que puja fins als 245.784 €, dels quals una mica més de la meitat, 137.000, són provinents de les subvencions del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), una quarta part, 60.000 € d'un ajut de la Diputació de Lleida, i la part restant de l'Ajuntament. 
Les actuacions es fan perquè la majoria de lloses es trobaven molt danyades i se'n posaran de noves amb més gruix. També es buscarà la manera de fer compatible l'envelat que s'hi instal·la per la festa major. La plaça no canviarà la forma. Es preveu que les obres acabin a mitjans de març. 

Noves inversió en infraestructures
En una reunió informativa recent, l'equip de govern va detallar alguns projectes que vol iniciar durant el mandat. Van apuntar, entre d'altres el desig de renovar la xarxa d'aigua, augmentar les places de l'alberg i arreglar les piscines. També vol potenciar les activitats al Centre de la Cultura de l'Oli i el Museu de l'Oli, i treure més rendiment dels espais esportius.