TRANSPORT PÚBLIC
- Redacció / Juneda

Ensurt al bus exprés per l'incendi d'una roda

El vehicle ha hagut de fer una parada d’emergència a Juneda, on s’han pogut apagar les flames sense que ningú prengués mal. Els passatgers han continuat el trajecte amb el bus següent.

A la imatge es pot apreciar el foc dins la roda. (foto: M.M.)

El bus exprés que aquest matí feia el servei entre les Borges Blanques (8h), Juneda (8.10h) i Lleida (8.25h) ha hagut d’acabar el seu recorregut a Juneda per l’incendi d’una roda. Poc abans d’arribar a Juneda, la conductora i alguns passatgers han sentit una olor de cremat que els ha fet sospitar i, a l’estació de busos d’aquest municipi s’han adonat que hi havia foc a una de les rodes davanteres del vehicle. S’ha fet baixar tots els passatgers del bus, que anava quasi ple, i s’han apagat les flames amb un dels extintors que portava sense que ningú prengués mal.

Mentre, s’ha trucat al telèfon d’emergències 112 i primer hi ha fet cap una patrulla de Mossos d’Esquadra, seguida d’una segona. Després ha arribat el bus del següent servei, que ha carregat els passatgers de l’anterior que havien d’anar fins a Lleida. En aquell moment arribava també una dotació de Bombers.