CULTURA
- Redacció / Les Borges Blanques

Trio d'asos per escalfar l'hivern a l'Slàvia

La sala programa concerts de Paul Fuster, Adrià Puntí i David Carabén. Fuster, emblema ‘slavienc’, torna després de quatre anys; Puntí en fa uns 20 anys que no hi actua i Carabén ho farà per primera vegada.

Paul Fuster actuarà aquest dissabte a la cafeteria. (foto: Xavi Minguella)

La cafeteria Slàvia, de les Borges Blanques, ha anunciat tres nous concerts per als pròxims dies, protagonitzats per tres músics de solera. El primer serà ja aquest dissabte i suposarà el retorn de Paul Fuster a la sala borgenca després de més de quatre anys. El cantautor estatunidenc d’origen català és un dels músics més amic de l’Slàvia i que hi ha actuat des de fa més anys. El primer concert l’hi va fer el 1997, quan tenia 25 anys i s’acabava d’instal·lar a Catalunya. Des de llavors, ha cantat i tocat a la cafeteria una desena de vegades, l’última la la tardor del 2019. L’estiu de fa dos anys va tornar a les Borges, però el concert va ser a l’aire lliure i al Mas Concabella, de la mateixa família Tarrats.

Tot just una setmana després, el dissabte 3 de febrer, arriba un altre clàssic que ha deixat empremta a l’Slàvia, el del músic Adrià Puntí, que fa uns 20 anys que no hi actua. L’exlíder d’Umpah-pah ja fa anys que toca en solitari, tot i que es prodiga poc als escenaris i, per tant, el de les Borges serà, sens dubte, un concert que atraurà els seus fidels seguidors.

Per tancar aquest petit cicle hivernal, l’Slàvia ha programat un concert de David Carabén, cantant del grup Mishima, el dissabte 17 de febrer. Tot i la llarga trajectòria de Carabén, aquesta serà la primera vegada que actua al local de les Borges. L’estiu passat va fer-ho a Juneda, en el marc del festival Els Rentadors, amb tota la formació de Mishima. Passats aquests tres concerts, els responsables de l’Slàvia ja se centraran en la celebració dels 30 anys de la sala.