- Redacció / Llardecans

Mor un veí de Llardecans en un accident amb la furgoneta prop de la pista d'Aitona

Tenia uns 80 any i segons el Servei Català de Trànsit, el vehicle amb què circulava ha patit una sortida de via i ha caigut per un talús d’uns tres metres. És el primer accident viari mortal a les Garrigues aquest 2024. 

(Foto: SomGarrigues)

Un veí de Llardecans d’uns 80 anys, J.C., ha mort avui a primera hora de la tarda en un accident amb la seva furgoneta al camí de les Comes, al mateix terme de Llardecans, prop de la pista que porta a Aitona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el vehicle amb què circulava ha patit una sortida de via i ha caigut per un talús d'uns tres metres. Les causes del sinistre encara s’estan investigant. A la furgoneta no hi havia més ocupants. 

Aquest és el primer accident viari mortal a les Garrigues aquest 2024. Els darrers havien tingut lloc entre finals de novembre i principis de 2023. Van ser un veí de Puiggròs que va ser envestit per un camió quan conduïa per la carretera L-200, al mateix terme de Puiggròs, i un motorista que va patir un sinistre a la N-240 a Vinaixa.