EQUIPAMENTS
- Redacció / Castelldans

El Centre d’Interpretació dels Secans de Mas de Melons, sense activitats des de fa dos mesos i mig

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural informa que actualment el servei està en licitació i que el procés acaba a finals del mes de març. 

Vista del Mas de Melons, on està ubicat el Centre d'Interpretació dels Secans de Lleida (Foto: X.F.)

La Reserva Natural de Mas de Melons va anunciar els tres últims caps de setmana de desembre tallers familiars i de manualitats que vinculaven els secans amb el Nadal. Aquestes van ser les últimes activitats que s'hi van promoure.

Des de llavors, el Centre d'Interpretació dels Secans de Lleida, ubicat al centre de la reserva, ha estat tancat i sense personal d'educació ambiental per manca de licitació del servei. El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural informa que actualment el servei està en licitació i que el procés acaba a finals del mes de març. 

Un informe recent de l'Associació Leader Ponent amb agents clau de la reserva mostrava un  "descontent generalitzat" per la gestió d'accions els últims anys i per la manca de difusió. També es proposava revisar el contingut dels tallers que s'estan realitzant actualment per poder acostar l'espai als visitants no tant afins a les qüestions ambientals.