CULTURA
- Redacció / Vinaixa

El festival punk de Vinaixa, Sant Bonifaci Rock, l’escenari on Liberum presentarà el nou EP

El concert és aquest dissabte a la nit, al paratge de l’ermita de Sant Bonifaci, en el que ja és la 21a edició. Hi acturan cinc grups de Ponent i el Pirineu.

(foto: Sant Bonifaci Rock)

La nit del 4 de maig, el festival punk Sant Bonifaci Rock de Vinaixa celebrarà la 21a edició, amb cinc grups de Ponent i el Pirineu, dos dels quals garriguencs, a més d'un punxadiscos, també de la comarca. Liberum, de les Borges, que van estrenar l'EP Col·lapse a principis d'abril, hi defensarà per primera vegada davant el públic els nous temes.

El certamen també compta amb la banda de Llardecans Llar2sos. Continuant amb l'aposta per grups de proximitat que caracteritza el concert, també actuaran els lleidatans Lobötomiks i Kalibre 77 i el grup pallarès Gargall Fer. El punxadiscos de Juncosa Melomagiks, amb un repertori variat, completa el cartell.

Les actuacions tindran lloc al paratge de l'ermita de Sant Bonifaci a partir de les vuit del vespre i l'entrada, com sempre, és gratuïta. Els organitzadors havien bromejat a les xarxes sobre la continuïtat del certamen però expliquen que han rebut molt interès dels assistents fidels.