INCENDI
- Redacció / Bovera , La Pobla de Cérvoles

Els Bombers estabilitzen un petit incendi a la Pobla de Cérvoles

Hauria afectat una superfície petita, de menys de 2.000 metres quadrats. L’avís s’ha donat a les 13:47 i menys de dues hores després ja no hi havia flama. S’hi han desplaçat cinc dotacions terrestres de Bombers a més d’un helicòpter.

(Foto: Arxiu)

Els Bombers han estabilitzat avui a primera hora de la tarda un petit incendi de vegetació al terme municipal de la Pobla de Cérvoles, a prop de la carretera LP-7013, que connecta el Vilosell, la Pobla de Cérvoles i les Crestes de la Llena. Aquest ha afectat una àrea petita, de menys de 2.000 metres quadrats, segons els mateixos Bombers. 

L’avís del foc s’ha donat a les 13:47 h i s’hi han desplaçat cinc dotacions terrestres de Bombers a més d’un helicòpter. Menys de dues hores després, cap a quarts de quatre de la tarda, el propi cos informava que s’havia estabilizat i que ja no hi havien flames. 

Aquest és el segon incendi de vegetació en pocs dies a la comarca. El divendres 10 de maig també al migdia, es va donar l’avís d’un petit foc entre Bovera i Flix. Els Bombers s’hi van desplaçar i van comptar amb la col·laboració de la Comunitat de Regats Garrigues-Sud, que van habilitar un dels seus hidrants com a punt d’aigua. Des de l’ens ho van difondre a les xarxes i expliquen que les flames no van prendre perquè es van originar en un punt afectat pel gran incendi del 2019 de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià, i que no hi havia prou vegetació per propagar-se.