COMERÇ
- Redacció / La Granadella

Quinze parades confirmades al nou mercadet de segona mà de la Granadella

Hi haurà roba de segona mà, tant d'home, com de dona, com d'infants. També s’oferiran objectes de la llar, llibres, plantes i altres elements de decoració. La iniciativa tindrà lloc entre les 10 h i les 14?h del diumenge 19 de maig al Pla de la Vila.

Detall del mercadet d'intercanvi de Juneda l'any passat. (Foto: X.M.

El matí del diumenge 19 de maig la Granadella acollirà la primera edició d'un mercat de segona mà obert als veïns del poble i d'altres municipis de la comarca i de Ponent. La iniciativa, sota el nom de Segona Mà Market, està coordinada per la veïna Paula Piñol, impulsora l'any passat d'un projecte de moda personalitzada i a demanda.

Piñol explica que fins ahir a la tarda, data límit per inscriure’s, havien recollit l’interès de quinze paradistes. Aquests portaran principalment roba de segona mà, tant d’home, com de dona, com d’infants. A més a més, n’hi haurà que oferiran objectes de la llar, llibres, plantes i altres elements de decoració. 

L’activitat tindrà lloc entre les 10 h i les 14 h del diumenge al Pla de la Vila. 

Els darrers anys s’han popularitzat aquestes iniciatives d’intercanvi i de mercadets de segona mà entre els veïns a l’àmbit garriguenc. Se n’han dut a terme a les Borges, a Juneda, a Torregrossa o a Alfés.