SUCCESSOS
- Redacció / Les Borges Blanques

Detenen a les Borges una persona que tenia diverses ordres judicials que el requerien

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han montat aquest tarda un dispositiu a l’avinguda Santiago Rusiñol, on s’ha produït l’arrest.

El dispositiu ha obligat a tallar l'avinguda Santiago Rusiñol.. (foto: M.A.)

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda a les Borges una persona que estava en busca i captura per una sèrie de fets delictius que pressumptament hauria comès i que fins ara no havia pogut ser localitzada. L’operatiu policial conjunt entre policia autonòmica i local ha començat poc abans de les tres de la tarda a l’avinguda Santiago Rusiñol i hi han intervingut diverses patrulles, així com dues unitats d’agents Arro. 

La detenció, però, ha suscitat una reacció molt hostil per part d’alguns veïns de l’immoble, que han llançat objectes als agents, com testos i fins i tot una maceta. Segons fonts policials, dos mossos han sigut atesos al CAP de la població per lesions lleus. També el detingut ha estat portat al centre mèdic, per protocol, abans de ser lliurat al jutge.

De moment no es tenen més detalls de l’operació, que ha suposat el tall de l’avinguda durant unes hores. La detenció s’ha fet a l’immoble que en els darrers temps és objecte de malestar pel perfil delinqüencial d’alguns dels inquilins i pel qual l’Ajuntament manté converses amb la propietària majoritària, InmoCaixa, per adquirir els pisos. Ahir mateix, el govern municipal es mostrava satisfet per l'evolució de la negociació i anunciava la represa dels contactes amb Coral Homes, el fons d’inversió propietari d’una altra part de l’edifici.