COMARCA
- Alfés , Aspa , Castelldans , El Cogul

Homenatge a Mas de Melons als agents rurals assassinats

Amb la presència de Carles Puigdemont i els consellers Serret i Rull

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, presidirà demà, dissabte 11 de març, l'acte d'homenatge que han organitzat la Generalitat de Catalunya i el cos d'Agents Rurals en memòria de Xavier Ribes i David Iglesias, els dos agents que el passat mes de gener van morir en acte de servei.

La cerimònia tindrà lloc a dos quarts d’una del migdia a Mas de Melons, al terme de Castelldans, molt a prop del lloc on van ser assassinats els agents. Se sumaran a l'homenatge els consellers d'Interior, Jordi Jané, i de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, així com el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i l'inspector en cap del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat, Antoni Mur, entre altres autoritats. També hi assistiran els familiars de Ribes i Iglesias, així com una nodrida representació d'agents rurals procedents de diversos punts de l'Estat espanyol i de França.

La consellera Serret obrirà l'acte i, seguidament, parlaran dos representants de les famílies i dos companys de feina dels agents morts. Per últim, hi haurà la intervenció del president Puigdemont. L'homenatge seguirà amb la descoberta d'una placa commemorativa i l'alliberament simbòlic de dues aus.