COMARCA
- La Floresta

Un veí de la Floresta denuncia l’alcalde per insults i amenaces

Per la seva banda, l'alcalde qualifica els fets de “confrontació política” i afirma que denunciarà el veí per haver-lo gravat sense consentiment.

(foto: arxiu)

Un jove de la Floresta ha denunciat al jutjat d'instrucció núm. 2 de Lleida l'alcalde de la població, Jaume Setó, per haver-lo insultat i amenaçat. Segons explica el veí, de 17 anys, va trobar l'alcalde a les piscines municipals i hi va anar a parlar sobre unes suposades gravacions de vídeo que s'haurien atribuït al jove. A partir d'aquí, la discussió va derivar en altres acusacions de suposats fets previs, en què Setó va dir al noi frases com "ets una merda per dir-me que he de dimitir" i "vigila que et xafaré la cara perquè n'estic fins als collons de tu", com es pot sentir a l'àudio que el jove va penjar ahir a les xarxes socials. "Per seguretat, ja que no és la primera amenaça que he rebut d'ell, vaig posar a gravar la conversa amb el mòbil", diu el noi. A la denúncia al jutjat, aquest sol·licita una possible ordre d'allunyament.

Per la seva banda, l'alcalde explica que també el denunciarà a ell per haver gravat la conversa sense consentiment i assegura que el jove "és un delinqüent i un gamberro". Setó qualifica la polèmica de "confrontació política" i diu que al noi "una persona gran el manipula" i que "han volgut començar la campanya electoral abans d'hora". "No entenc que els fets succeïssin el 8 d'agost i es tregui ara, això vol dir que l’àudio està manipulat". L'alcalde admet ser “de sang calenta” però tenir també la consciència molt tranquil·la.