COMARCA
- Bellaguarda , Els Torms , La Granadella , Llardecans

Onada d'atacs contra símbols independentistes a diversos pobles de la comarca

L’arrencada de pancartes d’aquesta matinada als Torms se suma als atacs contra diversos símbols a diferents pobles de la comarca. Les accions han estat reivindicades per la plataforma espanyolista ‘Groc & Lloc’.  

La nit de divendres a dissabte, uns desconeguts van fer pintades espanyolistes a sobre del mural que va fer l'ANC de Llardecans a l'antiga bàscula municipal la tardor del 2013. FOTO:ANC

Aquesta matinada, uns desconeguts han arrencat i s’han endut diverses pancartes a favor de l’autodeterminació, la República Catalana i contra la justícia espanyola que penjaven des de feia mesos a la valla del Casal dels Torms. La setmana passada també hi van haver accions del mateix caire a la Granadella, Bellaguarda i Llardecans. 

Segons informa el diari Segre, aquestes accions han estat reivindicades per la plataforma ‘Groc & Lloc’, que també hauria estat la responsable del despenjament de la pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics del balcó de la Paeria de Lleida i altres atacs contra símbols independentistes a Juneda, les Borges, Vinaixa, Maials, el Soleràs, Sarroca de Lleida, Torrebesses, Alcanó, i Granyena de les Garrigues, entre d'altres.