POLÍTICA
- La Granadella

L'Ajuntament de la Granadella emet els plens per Youtube

A l'agost es va aprovar una moció del grup Alternativa Social per la Granadella i el ple de dilluns passat ha estat el primer a gravar-se en vídeo i publicar-se.

Des d’aquest dilluns, l’Ajuntament de la Granadella és el primer de la comarca que grava en imatges i emet els plens municipals. Així es va decidira l’agost, arran d’una moció presentada pel grup Alternativa Social per la Granadella que va ser aprovada per unanimitat i segons la qual el consistori es comprometia a emetre en directe tots els plens “per apropar-los a les vilatanes i vilatans que, per diferents motius, no puguin anar al ple”, es deia. Així mateix, es va acordar que les gravacions estessin publicades al web de l’Ajuntament, a disposició de tothom que les volgués visualitzar.

El primer ple en fer-se efectius aquests acords havia de ser el d’abans d’ahir, 7 d’octubre, però finalment no es va poder emetre en directe. Sí que es va gravar, però, i es va penjar l’endemà -en dues parts- al canal que l’Ajuntament té a Youtube, on es pot accedir també des del web municipal.

Altres municipis on s’emeten els plens són les Borges Blanques, on la ràdio municipal fa temps que en retransmet l’àudio en directe i, posteriorment, els publica al podcast de l’emissora. També a Arbeca es poden seguir les sessions en directe a través de la ràdio municipal.