EQUIPAMENTS
- Redacció / Granyena de les Garrigues

L’ajuntament de Granyena compra el Casal a la cooperativa i preveu fer-hi habitatge social

L’edifici té tres plantes i la cooperativa hi mantindrà l’oficina i un petit magatzem. De moment, s’ha arreglat la teulada i es valoren les reestructuracions internes que caldrà fer.

(foto: Xavi Minguella)

L'Ajuntament de Granyena de les Garrigues ha comprat a la cooperativa agrícola l'edifici on hi ha el Casal. L'operació, valorada en uns 48.000 euros, s'ha fet després que la cooperativa es fusionés aquest estiu amb la de Maials. El cost ha sigut d'uns 48.000 euros, pels quals s'ha demanat una subvenció i s'hi han destinat també fons propis municipals.

L'edifici té tres plantes: a la planta baixa hi ha l'oficina i un petit magatzem de la cooperativa, que s'hi mantindran; a la primera hi ha el bar i el local de joves i a la segona la seu del grup cultural i material d'una exposició. En aquesta segona planta, el consistori preveu habilitar-hi almenys dos habitatges socials, unes obres que comptarien amb una subvenció de la Diputació de Lleida per a municipis amb risc de despoblament. De moment, una primera intervenció va ser arreglar la teulada i ara s'estan valorant les reestructuracions internes que caldria fer.