CARRETERES
- Redacció / Bovera

Bovera repararà finalment el seu tram de pista a la Palma d’Ebre

És una de les carreteres en més mal estat de la comarca malgrat que està designada com a via d'evacuació dels veïns de la Ribera d'Ebre en cas d'accident nuclear a la Central d'Ascó. El projecte està pressupostat en 96.060 €.

(Foto: X.F.)

L'Ajuntament de Bovera va iniciar el mes de març el procés de licitació de les obres per adequar i pavimentar els quatre quilòmetres de la pista cap a la Palma d'Ebre que estan dins del seu terme municipal i l’obra ja està adjudicada. Es tracta d'una de les carreteres en més mal estat de la comarca malgrat que està designada com a via d'evacuació dels veïns de la Ribera d'Ebre en cas d'accident nuclear a la Central d'Ascó. 

El projecte està pressupostat en 96.060 € i el consistori compta amb un ajut pel 90% d'aquesta quantitat del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. El projecte contempla una intervenció específica en una zona de 800 metres de la pista en què l'asfalt està  extremament degradat. S'hi repararan els sots existents i posteriorment s'hi durà a terme un tractament superficial de tres capes. A la resta, s'actuarà sobre els clots disseminats i es farà servir un tractament de reg asfàltic de dues capes. També es pintarà la línia central de la via.

El consistori confia que les obres començaran la setmana vinent i preveu que es puguin allargar unes tres setmanes.