MEDI AMBIENT
- Aspa , Sunyer

Sunyer i Aspa seran els primers pobles garriguencs a encetar la recollida porta a porta

El Consell Comarcal del Segrià estrena una web amb tota la informació sobre la implantació d'aquest sistema.

Els municipis de Sunyer i Aspa seran els primers garriguencs a iniciar la recollida d’escombraries amb el porta a porta. Ho faran el dilluns 1 d’octubre, en una primera onada de pobles del Segrià que han optat per aquest sistema. A més de Sunyer i Aspa, el mateix dia s’estrenaran Puigverd, Artesa, Corbins, els Alamús i la Portella.

Aquesta recollida s'implantarà de forma esglaonada a la resta de municipis que van triar aquesta opció per davant de les illes de contenidors, de manera que es preveu una segona fase amb data d'inici el 15 d'octubre i que inclourà els municipis que falten. Amb el porta a porta, l'objectiu del Consell Comarcal del Segrià és augmentar el percentatge de recoiclatge del 20% actual al 70%.

Per saber com funciona, resoldre dubtes i fer un seguiment dels resultats, el Consell ha posat en marxa una web (www.segriapap.cat) amb tota la informació, a més de les sessions divulgatives que s’han anat fent in situ i de la presentació que tindrà lloc el dilluns 24 a Lleida, amb la intervenció de la presidenta del Consell i alcaldessa d’Aspa, M. José Invernón, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep M. Tost.