COMARCA
- Juncosa

Realitzen pintades en diverses cases de Juncosa

La hipòtesi més fiable apunta que els autors van ser un grup de joves d'un poble veí, que van anar a passar el cap d'any a Juncosa.

Els veïns del carrer Nou de Juncosa van llevar-se el primer dia de l'any veient que s'havien realitzat diverses pintades en diferents façanes de la via juncosana. Esvàstiques, símbols d'anarquia, un penis i algunes frases ofensives, que van afectar fins a vuit immobles, a més d'un local municipal.

Des de primera hora del matí hi va haver investigacions informals dels mateixos veïns per tal d'esbrinar qui podien ser els responsables dels actes vandàlics i la hipòtesi més fiable apunta que els autors de la bretolada van ser un grup de joves d'un poble veí que van anar a celebrar la festa de cap d'any a Juncosa. Lluís Dalmau, alcalde del municipi, confirma que des del consistori juncosà ja s'han posat en contacte amb una empresa especialitzada de neteja perquè realitzi les tasques d'eliminació de les pintades, que es preveu que puguin iniciar-se en els pròxims dies.