SUCCESSOS
- Redacció / Castelldans , Torregrossa

Quatre detinguts a Castelldans, acusats de robar en una granja de Torregrossa

Els fets van ocórrer a finals de setembre i les detencions es van fer en dues tongades, dues el 28 de desembre i les altres dues abans d’ahir.

Les eines i el material suposadament sostret de l'explotació. (foto: Mossos d'Esquadra)

Entre el 28 de desembre i el 9 de gener, els Mossos d'Esquadra van detindre quatre persones, tres homes i una dona, acusades de robatori amb força en una explotació ramadera de Torregrossa. La matinada del 28 de setembre hi va haver un robatori en una granja del terme, on uns desconeguts van sostreure eines i objectes de valor. Quan els Mossos van iniciar les indagacions, van trobar indicis que apuntaven a que el robatori havia estat perpetrat per persones coneixedores de les instal·lacions. A mesura que avançava la investigació, les sospites van recaure sobre unes persones que havien estat treballadores de l'empresa que dirigia l'explotació.

Finalment, el 28 de desembre es van fer dues detencions a Castelldans, que van quedar en llibertat després de declarar a comissaria. Uns dies després, el 9 de gener, els Mossos van detindre les altres dues persones i van fer una entrada i perquisició en un magatzem també de Castelldans. Segons la policia, allí hi van trobar eines i objectes que correspondrien als que constaven com a sostrets a l'explotació ramadera.

L'endemà del registre, tot el material recuperat va ser lliurat als legítims propietaris. Pel que fa als detinguts, un va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Mollerussa i l'altre va passar a disposició judicial a Lleida.